Alta Labs AP6

Dostopna točka Alta Labs AP6, nove generacije. Zagotovite si prednosti WiFi7 tehnologije po ceni WiFi6.
Cena: 185,89€ z DDV
KONTAKTIRAJTE NAS
Ali naročite na:
BigBang Logo
Alta Labs AP6 PRO

Hitrost in varnost kot še nikoli

WiFi6 z prednostimi WiFi7 

Napredni DPI Filter

Dostopne točke Alta Labs imajo vgrajen zmogljiv mehanizem Deep Packet Inspection (DPI). Z vključitvijo te funkcije neposredno v dostopne točke, ni potrebe po nakupu dodatne strojne opreme, da bi izkoristili prednosti tega močnega orodja.
Omejite dostop do spletnih mest, aplikacij ali vrst aplikacij. Nastavitve filtrov je enostavno uporabiti v spletnem vmesniku za upravljanje Alta Labs. V spustnem meniju “Blokiraj aplikacije” izberite aplikacije ali vrste aplikacij. Blokirajte spletna mesta tako, da v polje “Blokiraj domene” vnesete njihova imena domen.

Nadzor dostopa AltaPass

AltaPass je edinstvena funkcija proizvajalca Alta Labs, ki strankam omogoča povezavo z istim brezžičnim omrežjem SSID z uporabo različnih gesel. Odjemalcem so na voljo različne ravni dostopa do omrežja in interneta glede na geslo, ki so ga uporabili za povezavo z omrežjem. Ko je geslo ustvarjeno, izberite enega od vnaprej določenih standardnih primerov uporabe. Geslo je lahko  povezano tudi z določeno hitrostjo nalaganja ali prenosa, VLAN-om ali nastavljeno tako, da zaobide pravila filtriranja, funkcijo dostopne točke ali prezre vnaprej nastavljene urnike uporabe.

Upravljanje preko spleta ali aplikacije

Spremljajte in upravljajte svoja omrežja, kar iz udobja vaše mobilne naprave, z aplikacijo Alta Networks. Registrirajte svoj Alta Labs račun samo s svojim imenom, e-pošto in geslom oziroma se prijavite s svojim računom Google, Apple.

Hotspot

Vgrajena funkcija omogoča uporabo Hotspot točke z vašim logom, naslovno stranjo, pogoji uporabe in končne ciljne strani.
Alta Aplikacija

Alta aplikacija

Namestite si aplikacijo na vaš pametni telefon Apple ali Andorid.

Vse in še več!

802.11a/b/g/n/ac/ax (WiFi4/WiFi5/WiFi6)
Hitrosti 2,4 Ghz: do 573 Mbps (2x2 MIMO)
Hitrosti 5Ghz: do 2,4Gbps (2x2 MIMO)
WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA2/WPA3)
Multi-BSSID
DPI Filter
Izolacija gostov
300+ klientov
Zero Wait DFS
Upravljiva preko spleta ali aplikacije
Prenesi dokumentacijo

Bodite na tekočem

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite najnovejših novosti s področja telekomunikacij.

checkmap-markerinfo-circlephonefilterenvelopeangle-double-upwifiapartmentlock