Odziv telekomunikacije - Telekomunikacije

Telefonske centrale

Razvoj informacijskih tehnologij je podjetjem vseh velikosti omogočil revolucionarne spremembe v načinu izmenjevanja informacij in idej. Obenem je poplava podatkov v obliki elektronske in govorne pošte, sporočil in telefonskih klicev podjetjem prinesla nove težave kako obvladati vse te informacije. Če tudi vi potrebujete rešitev, ki bo prinesla red v komunikacijski kaos, se obrnite na nas, saj vam lahko pomagamo.

Osredotočeni smo na poenotene komunikacije, tako da so številne rešitve zasnovane na odprtih in sprejetih standardih, ki omogočajo preprosto integracijo v aplikacije, ki jih vaši zaposleni uporabljajo vsak dan. Rešitve se lahko integrirajo tako učinkovito, da intuitivno delujejo kot sestavni element originalne IT infrastrukture.

Kontaktirajte nas

A1

Telekomunikacije in povezljivost so eden izmed večjih stroškov v podjetjih. Visoki stroški telekomunikacij niso problem samo podjetij in organizacij, temveč tudi v gospodinjstvih. Optimizacija poteka v več fazah, od analize trenutnega stanja, tehničnih in finančnih možnosti, ter predloga rešitve, za naše stranke je takšna analiza neobvezujoča in brezplačna. Kot partner A1 pa za Vas pripravimo optimizirano ponudbo ne glede na velikost, ter zahteve vašega podjetja. Prav tako, lahko za Vas skupaj z našim partnerjem uredimo SMS marketing, kot tudi mobilne blagajne.

Kontaktirajte nas
Odziv telekomunikacije - A1
Odziv telekomunikacije - Mrežna oprema

Podatkovna omrežja – WiFi

Vsaka povezava ima svoj začetek, za vas po meri uredimo kompletno mrežno povezavo vse od ponudnika, usmerjevalnikov z naprednimi varnostnimi funkcijami, omrežnih stikal, do končnega delovnega mesta in zagotovimo varno delovno okolje za delo od doma z uporabo naprednih VPN povezav. Za Vas, vaše zaposlene in goste zagotovimo kakovostno Wi-Fi omrežje. Gradimo interna optična omrežja, brezžično ali žično povezujemo vaše zgradbe, vse do urejanje komunikacijskih omar, vse to in še več, da boste vi in vaši zaposleni nemoteno delovali v današnjem poslovnem okolju.

Kontaktirajte nas

Digitalno oglaševanje

Okolje okoli nas se nenehno spreminja, za vas poskrbimo, da se spremenijo tudi vaši oglasi. Mi poskrbimo, da bodo vaše prodajalne, restavracije, pisarne ali izložbe zaživele v novi dobi oglaševanja. Z uporabo produktov vodilnih proizvajalcev profesionalnih zaslonov in signage naprav vodilnega proizvajalca BrightSign poskrbimo za vibrantne oglase za vse vaše potrebe.

Kontaktirajte nas
Odziv telekomunikacije - Digitalno oglaševanje
Odziv telekomunikacije - Domofoni

Domofoni

Dodatna stopnja varnosti na vašem domu ali večstanovanjski hiši je prav zagotovo tudi domofon ali video domofon. Z uporabo najkvalitetnejše in najnovejše tehnologije vodilnih proizvajalcev Grandstream in Doorbid, vam omogočimo nadzor in krmiljenje vhodnih, drsnih ali drugih vrat.

Kontaktirajte nas

Varnost

Zavedamo se, da je vaša varnost kot tudi varnost vaših zaposlenih na prvem mestu, prav zaradi tega smo se specializirali za izgradnjo varovanja preko alarmnih central, videonadzornih sistemov, kontrole pristopa, kot tudi naprednih rešitev ANPR, kjer lahko zagotavljamo dostop do objektov na podlagi registrskih oznak vozil.

Kontaktirajte nas
Odziv telekomunikacije - Varnost
Odziv telekomunikacije - Mobilni internet

Mobilni internet

Povsod, kjer je pokritost z žično povezavo slabša ali je mogoče sploh ni, lahko z 5G ali LTE modemu, Vam lahko zagotovimo dostop do internetnega omrežja, z uporabo ojačevalcev signalov in zunanjih anten, pa lahko mobilni signal pripeljemo tudi v notranje prostore Vaših zgradb.

Kontaktirajte nas

Ozvočenja

Od konceptualne zasnove do realizacije skupaj najdemo optimalno rešitev ozvočenja za vaše hotele, restavracije in poslovne prostore. V sodelovanju z vodilnimi proizvajalci profesionalne avdio opreme imamo pravo rešitev za vas. Skozi dolgoletne izkušnje ter široko mrežo partnerjev poskrbimo tudi za Hi-Fi ozvočenje tudi v vašem domu.

Kontaktirajte nas
Odziv telekomunikacije - Ozvočenje
Odziv telekomunikacije - Finančni najem

Finančni najem

Klasični leasing podjetjem omogoča več možnosti zaradi neposrednega učinka na hitrejše prilagajanje podjetij potrebam trga, ter zelo hitro povečanje konkurenčnosti in produktivnosti. Takšna oblika financiranja je namenjena vsem oblikam pravnih oseb, ki z investiranjem v osnovna sredstva skrbijo za svojo konkurenčnost, bančne kredite pa uporabljajo kratkoročno za obratna sredstva. Skupaj z Grenke Leasing vam olajšamo nakup nove opreme, ki bo vas in vašo ekipo postavila korak pred konkurenco.

Kontaktirajte nas

Računalniki in pisarniška oprema

Z raznoliko in široko ponudbo izdelkov ter storitev vodilnih proizvajalcev računalniške in biro oprema Vam lahko zagotovimo popolno delovno okolje prilagojeno vašim potrebam ter potrebam vaših zaposlenih. Profesionalno Vam opremimo delovne prostore z računalniki, tiskalniki, ter ostalo dodatno opremo, prav tako pa lahko z uporabo profesionalnih prezentacijskih zaslonov, projektorjev in konferenčno opremo, poskrbimo, da bodo tudi ostali prostori stopili korak s časom.

Kontaktirajte nas
Odziv telekomunikacije - Pisarniška oprema
Odziv telekomunikacije - Skrbništvo

Skrbništvo

Ker se zavedamo, da je nemoteno delovanje ključ za uspešno poslovanje vašega podjetja Vam nudimo tudi skrbništvo nad Vašimi napravami ter Vašim omrežjem. Z večletnimi izkušnjami, kot tudi zaupanjem naših že obstoječih strank, lahko računate, da bo vsa Vaša IT infrastruktura v pravih rokah.

Kontaktirajte nas

Zaupajo nam

Bodite na tekočem

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite najnovejših novosti s področja telekomunikacij.

map-markerinfo-circlephoneenvelopeangle-double-up