Alta Labs S16-POE

S16‐PoE je stikalo za namestitev v omaro s šestnajstimi vrati 10/100/1000, od katerih jih osem podpira PoE+. S16-PoE vključuje tudi dva priključka SFP.
Cena: 445,90€ z DDV
KONTAKTIRAJTE NAS
Ali naročite na:
BigBang Logo
Alta Labs S16-POE
S8-POE Data Limit

Nadzor na dlani

Vse Alta Labs stikala ponujajo omejitev vstopne in izhodne hitrosti. To omogoča, da se dohodni in odhodni promet omejita na dele razpoložljive pasovne širine glede na vašo povezavo. Na primer, hotel bo gostom morda želel zagotoviti brezplačne internetne prenosne (izhodne) povezave s hitrostjo 5 Mb/s, vendar bo od gostov zahteval dodatno plačilo za hitrosti. Oziroma doma omejite hitrost določenim uporabnikom ali gostom.

Upravljanje v oblaku

Alta Labs ponuja intuitiven in enostaven uporabniški vmesnik v oblaku za dostopne točke in stikala Alta Labs. Zasnovan za optimalno razširljivost z uporabo arhitekture visoke razpoložljivosti za vrhunsko udobje in dostopnost po vsem svetu. Namestite in upravljajte lokacij hitro in enostavno. Takoj dodajte, izbrišite ali preimenujte katerokoli lokacijo.
Alta Labs cloud

Spoznajte stikala Alta Labs

Hitrost in varnost kot še nikoli

Izspostavljamo

IGMP Snooping

Vgrajena je funkcija IGMP Snooping za optimizacijo delovanja omrežja z zmanjšanjem nepotrebnega prometa. To je še posebej uporabno za IPTV ali multicast video tokove.

802.1x Avtentikacija

Stikala Alta Labs podpirajo avtentikacijo 802.1x, to omogoča bolj dinamične metode omrežne avtentikacije. Telefoni VoIP in druga strojna oprema, združljiva z 802.1x, se lahko avtenticirajo v omrežju, kar pomaga pri uvajanju v večjih omrežjih.

Upravljanje preko spleta ali aplikacije

Platforma za upravljanje v oblaku Alta Labs ponuja številne funkcije, ki jih je mogoče uporabiti na stikalih Alta Labs. Prilagodite svojo nadzorno ploščo z informacijami, ki jih želite videti: naslov IP, obremenitev, število naprav, naslov MAC, različica vdelane programske opreme, dodelitev barve omrežja in podrobnosti o stanju v realnem času.
Oglejte si pretok nalaganja in prenosa z vizualno časovnico na nadzorni plošči za vsako prikazano napravo skupaj s številom povezanih naprav, povprečno obremenitvijo procesorja, obremenitvijo kanala in povprečno povezanimi napravami. Izberite posnetek zadnje minute, zadnje ure, zadnjih dveh dni ali zadnjih dveh mesecev.

Alta Site Manager

Alta Site Manager ponuja pregled vseh vaših lokacij, prikaže število naprav za vsako lokacijo in pokaže, kdaj so potrebne posodobitve. Nove lokacije je mogoče enostavno dodati, trenutne pa podvojiti ali odstraniti.
Alta Aplikacija

Alta aplikacija

Namestite si aplikacijo na vaš pametni telefon Apple ali Andorid.

Vse in še več!

PoE+ 120W
Nastavitev preko Bluetooth
Mobilna aplikacija
Razširljivo upravljanje v oblaku
VLAN podpora
Omejitev vstopne in izstopne hitrosti
IGMP Snooping
Preverjanje pristnosti 802.1x
Zaznavanje omrežne zanke – Loop detection
Posnetki stanja
SFP Povezljiovst do 1Gbps
Prilagodljivost montaže rack ali stena
Kartice naprav
Prenesi dokumentacijo

Bodite na tekočem

Prijavite se na naše e-novice in ne zamudite najnovejših novosti s področja telekomunikacij.

checkmap-markerinfo-circlephonefilterenvelopeangle-double-upapartmentcloud-synclock